Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Δηλώσεις του Δ. Νικητόπουλου, επικεφαλής του συνδυασμού Άλλος Δρόμος και υποψήφιος Δήμαρχος Άργους

Φίλες και φίλοι,
Πιστεύω ότι είμαι μαζί με ανθρώπους που θέλουν και μπορούν, να πορευτούμε τον «ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ» για το Δήμο Άργους – Μυκηνών, όρθιοι – αξιοπρεπείς – αγωνιστικοί – έντιμοι. Με προοδευτικό προγραμματικό λόγο, ρηξικέλευθες προτάσεις και αλληλεγγύη.
Αισθάνομαι ότι είμαι μαζί με ανθρώπους που έχουν τη «λογική των κοινωνικών αγώνων» και δεν εννοούν να παραδοθούν αμαχητί στους ταλιμπάν του νεοφιλελευθερισμού, που οδηγούν ολοταχώς την πατρίδα μας στην καταστροφή.
Αντικρίζοντας με συγκίνηση ανάμεσά μας, τον καλό φίλο, συναγωνιστή, πρώην Δήμαρχο, ιατρό Βασίλη Μπούρη, νοιώθω -και με τιμά πολύ αυτό- ότι είμαι μαζί με ανθρώπους που έχουν την ικανότητα να διακρίνουν «τη μοναδικότητα που έχει κάθε δάκρυ σε έναν ωκεανό θλίψης», με έντιμους και ικανούς ανθρώπους που έχουν αποδείξει με το παράδειγμά τους τι σημαίνει ανιδιοτελής προσφορά, κοινωνική ευθύνη, αγάπη για τον τόπο.
Με τιμά ιδιαίτερα, η απόφασή σας να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, ως επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης. Σας ευχαριστώ από καρδίας.
Έχω πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που μου αναλογεί. Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την επιτυχία των συλλογικών μας αποφάσεων.
Φίλες και φίλοι,
Εμείς, δεν πιστεύουμε στους μονοδρόμους...
Εμείς, δεν είμαστε από αυτούς «που αγαπούν την σκλαβιά τους, σαν να πρόκειται για την ελευθερία τους...».
Εμείς, δεν είμαστε από αυτούς που πορεύονται «με τα τέσσερα», μπας και μπορέσουν να πετύχουν σκυμμένοι ότι δεν κατάφεραν όρθιοι...
Εμείς, δεν είμαστε εντολοδόχοι κλειστών συστημάτων εξουσίας του Αθηναϊκού κέντρου, ούτε υποτακτικοί τοπικών – περιφερειακών διαπλεκόμενων συμφερόντων...
Για μας η πολιτική δεν είναι επάγγελμα ούτε καριέρα!
Εμείς είμαστε στην ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ, από την πολιτική της παρούσης δημοτικής αρχής.
Εμείς, είμαστε ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ! Ένας δρόμος αλληλεγγύης, κοινωνικής ευθύνης, διαφάνειας, συλλογικότητας, αποτελεσματικότητας και αξιοκρατίας.
Επιδιώκουμε να είμαστε ένα κίνημα ανιδιοτέλειας, μία δημοτική παράταξη προσφοράς με ανοιχτό μέτωπο στη μισαλλοδοξία, το χυδαίο λαϊκισμό, τη λαμογιά και κάθε φασίζουσα συμπεριφορά!
Φίλες και φίλοι,
Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ είναι εδώ! Ώρα να ανοίξουμε περπατησιά...
Σταθερά, με συνέπεια, μετριοπάθεια, ειλικρίνεια, θάρρος και κυρίως με καθαρές κουβέντες και ξεκάθαρες δεσμεύσεις στους πολίτες του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από την εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων με ομιλητές τον Γ. Μπουρνούς και τον Κ. Ζαχαριάδη: Εξωτερική πολιτική στην εποχή των «πολεμοχαρών και επιπόλαιων»

https: 14/04/2018 Από την εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων με ομιλητές τον Γ. Μπουρνούς και τον Κ. Ζαχαριάδη: Εξωτερική πολιτική στην ...