Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ίδρυση της παράταξης Πελοπόννησος Πρώτα στην Αργολίδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ     Ανατροπή – Αλληλεγγύη – Ανάπτυξη
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ- Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου 
Η Πελοπόννησος βρίσκεται στη δίνη μιας καταστροφικής και αδιέξοδης πολιτικής. Η ανεργία πολλαπλασιάζεται , η μικρομεσαία ιδιοκτησία απαλλοτριώνεται , ο πρωτογενής τομέας διαλύεται.
Το "σύστημα Τατούλη" στην Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδυάζει τις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης με την πλήρη αδιαφάνεια και την απουσία ενός συγκροτημένου αναπτυξιακού σχεδιασμού προς όφελος των κατοίκων. Η διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα : ανάθεση χωρίς διαβούλευση ,δώρο σε ιδιώτες που "επενδύουν" τα χρήματα του Δημοσίου και ο λογαριασμός στους φορολογούμενους πολίτες .
Παράλληλα κυριαρχεί η αδιαφάνεια στη διοίκηση της Περιφέρειας. Κοινοτικά κονδύλια κατευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες και δεν αξιοποιούνται για το συμφέρον της κοινωνίας.
Το όραμά μας για την Πελοπόννησο, στον αντίποδα αυτής της νοσηρής κατάστασης, συνδυάζει την ανάπτυξη με την διαφάνεια στην δημοκρατική άσκηση της διοίκησης.
Ανάπτυξη με βασικούς πυλώνες τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. Με στροφή στην παραγωγή ποιοτικών προιόντων, στήριξη των μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων, δημιουργία υποδομών, με μεταποίηση στον τόπο μας.
Ποιοτικός και θεματικός τουρισμός που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τον αρχαιολογικό και ιστορικό πλούτο της Πελοποννήσου. Ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον. Ουσιαστική συμβολή της Περιφέρειας στην παραγωγική και οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας.
Από την καρδιά και τη λογική μας αντλούμε την πεποίθηση ότι το όραμά μας είναι εφικτό και αναγκαίο για την έξοδο από την κρίση με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης και συνοχής.
Καλούμε όλους τους πολίτες της Αργολίδας την ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 6:30 στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ για τη συγκρότηση της Περιφερειακής μας Παράταξης.
Καλούμε όλους τους πολίτες, πέρα από στενές κομματικές γραμμές, να αγωνιστούν μαζί μας για να έχει ο τόπος μας το μέλλον που του αξίζει.
Κεντρικοί ομιλητές: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ- Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΡΙΝΟΣ- Περιφερειακός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  Αντώνης Ρουπακιώτης  /   Θα είχαμε τελειώσει νωρίτερα με τη Χρυσή Αυγή αν ο Σαμαράς δεν μας σταμάταγε ΠΟΛΙΤΙΚΗ     3’ 12.10.20  11:15     ...