Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

Τεράστιας έκτασης δημόσια περιουσία στη χώρα επιχειρείται να εκποιηθεί από την κυβέρνηση και την τρόικα σε ιδιώτες μέσω του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου).


Η ιδιωτικοποίηση αυτή γίνεται με πρόσχημα την αποπληρωμή του χρέους.
Στην πραγματικότητα όμως ακόμα και όλες οι ιδιωτικοποιήσεις να προχωρήσουν ένα απειροελάχιστο ποσοστό του χρέους θα εξυπηρετηθεί και το ίδιο το δημόσιο τελικά, όχι μόνο θα βγει ζημιωμένο, αλλά O ο Ελληνικός Λαός θα έχει χάσει οριστικά το δημόσιο πλούτο. Οι μόνοι που θα ωφεληθούν θα είναι κάποιοι ιδιώτες “επενδυτές” που θα αποκτήσουν την ανεκτίμητης αξίας περιουσία με εξευτελιστικό μάλιστα αντίτιμο. 
Στην Αργολίδα “βγαίνουν στο σφυρί” πολύ σημαντικές παραλίες, όπως η Καραθώνα, το Κονδύλι, στο Δήμο Ναυπλιέων, το Σαλάντι, η Σαμπάριζα και η Θερμησία στο Δήμο  Ερμιονίδας, τα ΞΕΝΙΑ και εδαφικές εκτάσεις επί των οποίων έχουν τις εγκαταστάσεις τους, που βρίσκονται σε ιστορικής και αρχαιολογικής αξίας περιοχές, ο Αμφιτρίωνας στο Ναύπλιο, σημαντικά οικόπεδα όπως αυτά  που βρίσκονται παραπλεύρως του Αγίου Αναστασίου στ Ναύπλιο, αλλά και ακόμα και και αυτά που βρίσκονται εντός του προστατευμένου υγροβιότοπου στην παραλιακή της Νέας Κίου (δίπλα στο “Ραμαντάνι”,  και το οικόπεδο «Γήπεδο Πειρούνη» στο Άργος,  κτίρια  όπως αυτό της παλιάς εφορίας στον “Μεγάλο Δρόμο” στο Παλιό Ναύπλιο.
Αν τα σχέδια αυτά υλοποιηθούν θα υποστούμε μια άνευ προηγουμένου κλοπή της δημόσιας περιουσία, των ακτών και των παραλιών μας, μια ανεπανόρθωτη καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, ένα βιασμό της ιστορικής μας  μνήμης, των  μνημείων μας φυσικών και αρχαιολογικών. 
Το έγκλημα αυτό που σχεδιάζεται πίσω από την πλάτη μας θα το πληρώσουμε όχι μόνο εμείς, αλλά και οι μελλοντικές γενιές στις οποίες είμαστε υπόλογοι.
ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ!
Ο μοναδικός τρόπος να σταματήσει το ξεπούλημα της ίδιας μας της ζωής είναι να βρεθούμε όλοι ενωμένοι απέναντι στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς και στην τρόικα,που έχουν βάλει στο μάτι την δημόσια περιουσία.

Απαιτούμε να βγουν άμεσα όλες οι εκτάσεις που ανήκουν στην περιουσία του δημοσίου από το ΤΑΙΠΕΔ!

Καλούμε
όλους τους πολίτες της Αργολίδας ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης σε
Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση
για να αποφασίσουμε όλοι μαζί πως θα περιφρουρήσουμε τη δημόσια περιουσία.

ΤΡΙΤΗ 17/6, 8 μμ
στο ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ & ΠΟΛΙΤΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΊΗΣΗ  των ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. 

1 σχόλιο:

 1. Eλπιζω να εχετε ενημερωθει για τα μειλ που υπαρχουνε σχετικα με το γηπεδο της Αεκ
  .
  Ειναι ιδιαιτερα σημαντικα.
  Τα εχουν οργανωσεις, ενημερωθειτε.
  Στην Αθηνα υπαρχουν πολλοι δεκτες τους.
  Αφορουν το συντηρητισμο που θα προκυψει..

  ΑπάντησηΔιαγραφή