Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Τοπικές Απεργιακές Δράσεις- Στήριξη ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας καλεί σε συμμετοχή στις παρακάτω συγκεντρώσεις που θα λάβουν χώρα στην Αργολίδα, στο πλαίσιο της αντίστασης για να μην περάσουν τα μέτρα και να ανατραπεί αυτή η πολιτική και οργανώνονται από τους εργαζόμενους και τα σωματεία της περιοχής μας.
Τρίτη 6/11/12: Άργος 11 π.μ. Πλατεία Αγ. Πέτρου.
Τετάρτη 7/11/12: Ναύπλιο 11 π.μ. πλατεία Δημαρχείου.

·         Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας επειδή πιστεύει ότι η μέρα ψήφισης των μέτρων είναι μια κρίσιμη μάχη για όλον τον λαό, σχεδιάζει να ναυλώσει πούλμαν ώστε να μεταβούν όσοι και όσες θέλουν στο Σύνταγμα την Τετάρτη το απόγευμα (5 μ.μ. η συνάντηση στην Αθήνα). Η τιμή κατά άτομο κυμαίνεται από 8-10 €. Παρακαλούμε όσοι και όσες ενδιαφέρεστε να επικοινωνείτε στο: 6937743506 και στο e-mail: syrizaargolidas@gmail.com, έως και την Τρίτη 6/11/12 μέχρι τις 12 η ώρα το μεσημέρι. Ώρα αναχώρησης και σημείο συνάντησης θα σας ανακοινωθούν εγκαίρως.  
·         Τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας στηρίζει και καλεί σε συμμετοχή σε όλες τις δράσεις, κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις που πρόκειται ακόμη να λάβουν χώρα στην Αργολίδα από σωματεία, συνδικαλιστικούς φορείς και κινήσεις πολιτών με άξονα την προσπάθεια να μην περάσουν τα μέτρα.
Οι ζωές μας δεν χωράνε στα μέτρα τους  και στους προϋπολογισμούς τους!
Συμμετέχουμε μαζικά στα συλλαλητήρια και στη 48ωρη Γενική απεργία που κύρηξαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
Ή ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ                        ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
4/11/12
Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Αργολίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  Αντώνης Ρουπακιώτης  /   Θα είχαμε τελειώσει νωρίτερα με τη Χρυσή Αυγή αν ο Σαμαράς δεν μας σταμάταγε ΠΟΛΙΤΙΚΗ     3’ 12.10.20  11:15     ...