Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ολοκληρώθηκε η εκλογή αντιπροσώπων ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Αργολίδας για την Π.Σ

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε και στην Αργολίδα, όπως και στις περισσότερες οργανώσεις πανελλαδικά, η διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη. Με την εκλογή των αντιπροσώπων, μέσα από ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες το κόμμα μετασχηματίζεται από ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών, σε ΣΥΡΙΖΑ των μελών. Ένα κόμμα δημοκρατικό, πλουραλιστικό, ανοιχτό στις διαφορετικές απόψεις, κομμάτι των πολύμορφων κοινωνικών κινημάτων που στοχεύει στην κοινωνική απελευθέρωση και το σοσιαλισμό.

Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30/11 έως και την Κυριακή 2/12, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, είναι αυτό το πρώτο, αποφασιστικό βήμα για τη μετάβαση από τον ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών σε ενιαίο κόμμα.
Η διαδικασία της εγγραφής νέων μελών φυσικά δεν έχει σταματήσει, συνεχίζεται με ευθύνη των τοπικών επιτροπών των τεσσάρων Καλλικρατικών Δήμων του Νομού. 
Αναλυτικότερα οι αντιπρόσωποι που εκλέχθηκαν: (πατήστε τον τίτλο για να δείτε ολόκληρο τον άρθρο και τα ονόματα των αντιπροσώπων)
Τ.Ο Δήμου Ναυπλιέων
Βασιλείου Δημήτρης
Γεωργόπουλος Σωτήρης
Μεντή Μάιρα
Μερσινιάδης Γιάννης
Ντάνης Βαγγέλης
Οικονομόπουλος Πέτρος
Χατζοπούλου Αγγελίνα
Τ.Ο Δήμου Άργους
Κοτσανάς Γιώργος
Κουτούζου Κατερίνα
Κωστάκης Προκόπης
Λαδόπουλος Μιχάλης
Μούρμουρα Δανάη
Ράλλη Ντιάνα
Σεραφείμ Θεόδωρος
Τσακλάνος Βαγγέλης
Τ.Ο. Δήμου Επιδαύρου
Γαλάνη Σοφία
Κουλετάκη Νίνα
Τ.Ο. Δήμου Ερμιονίδας
Βόλη Ευαγγελία
Δεβελέκος Βασίλης
Θεοδώρου Κωνσταντίνα
Λυμπερόπουλος Κώστας
Φλωρής Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  Αντώνης Ρουπακιώτης  /   Θα είχαμε τελειώσει νωρίτερα με τη Χρυσή Αυγή αν ο Σαμαράς δεν μας σταμάταγε ΠΟΛΙΤΙΚΗ     3’ 12.10.20  11:15     ...