Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.Μ. Αργολίδας αναβαθμίζει τις δικτυακές του υπηρεσίες


Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α  Ε.Κ.Μ. Αργολίδας, μέσα στο πλαίσιο των αρχών που διέπουν συνολικά τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.Μ. να αφουγκράζεται τις ανάγκες, τις σκέψεις και τις θέσεις όλων των πολιτών, ανακοινώνει την αναβάθμιση των δικτυακών του υπηρεσιών. Από σήμερα λειτουργεί ανανεωμένο και αναβαθμισμένο το μπλογκ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α  Ε.Κ.Μ. Αργολίδας στη διεύθυνση http://syriza-argolidas.blogspot.gr/ καθώς και δύο καινούριους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. (http://www.facebook.com/SyrizaEkmArgolidas#!/SyrizaEkmArgolidas και https://twitter.com/syrizaargolidas  ).

Στόχος αυτής της αναβάθμισης είναι καταρχήν η καλύτερη ενημέρωση των πολιτών της Αργολίδας πάνω στις θέσεις, τις αρχές και τις προτάσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α  Ε.Κ.Μ. Επίσης ένας από τους βασικούς σκοπούς αυτής της κίνησης είναι η ανάδειξη των προβλημάτων του νομού και η καλύτερη προβολή των θέσεων του Σύριζα για την επίλυσή τους.
 

Το δίκτυο όμως, πέρα από τη προβολή πολιτικών θέσεων και το ρόλο της ενημέρωσης, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο επικοινωνίας και διαλόγου και ειδικά σε περιόδους κρίσης της δημοκρατίας και της αντιπροσώπευσης, σε περιόδους περιθωριοποίησης ολόκληρων κοινωνικών στρωμάτων και τάξεων μπορεί να αποτελέσει ένα όπλο ενάντια σε όσους επιθυμούν έναν λαό ξεκομμένο από τις αποφάσεις και τα κέντρα εξουσίας.

Γι αυτό το λόγο η κύρια μας επιδίωξή, κάνοντας αυτή την ανανέωση των δικτυακών μας μέσων, είναι η επικοινωνία  με τους πολίτες της Αργολίδας. Τόσο το μπλογκ όσο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιθυμούμε να γίνουν ένας ανοιχτός και ελεύθερος χώρος διαλόγου, κατάθεσης απόψεων, συμφωνιών και  γιατί όχι διαφωνιών όλων των πολιτών ανεξαρτήτως κομματικής ή πολιτικής ταυτότητας. Στόχος μας λοιπόν είναι να δώσουμε ένα παραπάνω βήμα λόγου στους πολίτες του νομού, να ακούσουμε τις θέσεις τους, τα προβλήματά  τους και τις προτάσεις τους.

                                                                                    

Σας περιμένουμε με χαρά.

 

 

ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.Μ  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  Αντώνης Ρουπακιώτης  /   Θα είχαμε τελειώσει νωρίτερα με τη Χρυσή Αυγή αν ο Σαμαράς δεν μας σταμάταγε ΠΟΛΙΤΙΚΗ     3’ 12.10.20  11:15     ...