Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ολοι και όλες στην αντιφασιστική συγκέντρωση την Κυριακή 22/9 στις 7μμ στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο!


Στις 18/09/2013 ο 34χρονος Παύλος Φύσσας δολοφονείται στο Κερατσίνι. Δράστες της δολοφονίας μια ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Γ. Ρουπακιά. Πρόκειται για προσχεδιασμένη επίθεση εκτελεσμένη και καθοδηγούμενη από τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα αλλά και από την ομολογία του ίδιου του φυσικού αυτουργού στην αστυνομία. Ορμητήριο των φασιστικών επιθέσεων αποτέλεσαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά και στη Νίκαια.

Στόχος τους δεν είναι άλλος από το να τρομοκρατήσουν το λαό και να χτυπήσουν τις δημοκρατικές του κατακτήσεις. Αποδείχτηκε ότι για να πετύχουν το στόχο αυτό δε θα διστάσουν να δολοφονήσουν. Ήδη στην περιοχή μας, με τη λειτουργία γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Πρόνοια, έχουν επιδοθεί σε τραμπουκισμούς και απειλές δημοκρατικών πολιτών και μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην περιοχή. Μια τέτοια περίπτωση αποτέλεσε και η έφοδος στο κοινωνικό παντοπωλείο της Πύλης Πολιτισμού.

Το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας καλεί όλους τους πολίτες της περιοχής μας, έλληνες και μετανάστες, μαζί με τα σωματεία και τους κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς που έχουν δηλώσει μέχρι τώρα τη στήριξη τους, να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να καταδικάσουμε τη δολοφονία του νεαρού αντιφασίστα Παύλου Φύσσα απο τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 στην Πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο στις 7μ.μ.
Την πρωτοβουλία του Αντιφασιστικού Αντιρατσιστικού Μετώπου Αργολίδας στηρίζουν με ψηφίσματα καταδίκης και καλέσματα για συμμετοχή στην κινητοποίηση της Κυριακής: ο Σύλλογος Φοιτητών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου, ο Σύλλογος των Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αργολίδας, ο Σύλλογος Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας (Σ.Ε.Τ.Α.Α.) και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. Ψήφισμα καταδίκης της δολοφονικής δράσης της Χρυσής Αυγής έχει βγάλει η ΕΛΜΕ Αργολίδας και ο Δήμος Ναυπλιέων.
Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  Αντώνης Ρουπακιώτης  /   Θα είχαμε τελειώσει νωρίτερα με τη Χρυσή Αυγή αν ο Σαμαράς δεν μας σταμάταγε ΠΟΛΙΤΙΚΗ     3’ 12.10.20  11:15     ...