Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα στην ανοιχτή συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου

Την ώρα που 4.000 απολύσεις έχουν συμφωνηθεί να γίνουν μέχρι το τέλος του έτους και 12.500 ονόματα είναι έτοιμα για θυσία στο βωμό της Τρόικας- Την ώρα που η Παιδεία και Υγεία έχουν μπει στο απόσπασμα και εκπαιδευτικοί και γιατροί παλεύουν για τη διάσωση του Δημόσιου Σχολείου και Νοσοκομείου με την κυβέρνηση να τους αντιμετωπίζει σαν κοινωνικούς παρίες- Την ώρα που η χώρα δονείται από μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις και ο εργαζόμενος κόσμος συμπορεύεται με αίτημα την ανατροπή,  η κυβέρνηση για να καλύψει το νέο Μνημόνιο που ετοιμάζει (αυτή τη φορά για να καταργήσει ό,τι απόμεινε από το ασφαλιστικό κράτος και κράτος πρόνοιας) ξαναέβγαλε από το συρτάρι την ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων προσπαθώντας τώρα να μας πείσει ότι, μπορεί να είχαμε νεκρό από τους φασίστες, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που είναι ακραίο και κλείνει το μάτι στη βία.
Είναι φανερό ότι καλύπτουν τις λαϊκές αντιδράσεις και προσπαθούν να μειώσουν τις ευθύνες τους για την ανάπτυξη της Χ.Α.- γιατί τόσο καιρό φλέρταραν με αυτό το μόρφωμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παρών στους αγώνες που αναπτύσσονται και διεκδικεί την άμεση ανατροπή αυτής της κυβέρνησης και της πολιτικής της, προβάλλοντας ένα σχέδιο διακυβέρνησης από τα κάτω και για όσους έχουν εξωθηθεί στο περιθώριο.   
Για να συζητήσουμε λοιπόν για τις τρέχουσες εξελίξεις και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, η γραμματεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου καλεί σε ανοιχτή συνέλευση τα μέλη και τους φίλους, την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2013 και ώρα 19.00 στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου με θέμα: «η πολιτική συγκυρία και το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ- από το συνέδριο στην πολιτική απόφαση της Κ.Ε., αποφάσεις και δράσεις για την οργάνωσή μας». Εκ μέρους της Κ.Ε. την εισήγηση θα κάνει ο σ. Άγγελος Μανταδάκης.
Αυτοδύναμος ΣΥΡΙΖΑ- Ισχυρός Λαός
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ- ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

23/9/13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  Αντώνης Ρουπακιώτης  /   Θα είχαμε τελειώσει νωρίτερα με τη Χρυσή Αυγή αν ο Σαμαράς δεν μας σταμάταγε ΠΟΛΙΤΙΚΗ     3’ 12.10.20  11:15     ...