Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Δελτίο τύπου με αφορμή τις δηλώσεις του Δημάρχου Άργους Μυκηνών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άργος 5/9/2013

Για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών ξεπέρασε τον εαυτό του.

Δεν μας κάνει εντύπωση και δεν θα σταθούμε ούτε στο ύφος, ούτε στον τόνο, ούτε στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα. Από αυτά έχουμε συνηθίσει . Άλλωστε ο σεβασμός στη διαφορετική άποψη και ο πολιτισμένος και με μέτρο λόγος είναι το κύριο χαρακτηριστικό της μέχρι σήμερα παρουσίας του στη διοίκηση του Δήμου Άργους – Μυκηνών.


Μία απορία μόνο:
Οι κυβερνήσεις των μνημονίων, τα κόμματα που τις στηρίζουν, το κόμμα που στηρίζει τον Δήμαρχο Άργους - Μυκηνών, η τρόικα, τα κυρίαρχα Μ.Μ.Ε., διάφοροι καλοθελητές “ειδικοί”, προκειμένου να εφαρμόσουν τις “σωτήριες” για τη κοινωνία μνημονιακές τους πολιτικές και στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, συρρικνώνοντας τις έτσι κι αλλιώς λιγοστές και προβληματικές της δομές και οδηγώντας τους εργαζόμενους σ’ αυτή στη μιζέρια ή στην ανεργία, χαρακτηρίζουν όλους τους Δήμους σαν χώρους Διαφθοράς, Κλεψιάς, Ρουσφετιών, Μιζών, Αναθέσεων, Αναξιοκρατίας, Φαυλότητας και Επικοινωνιακών show. Να υποθέσουμε ότι ο κ. Δήμαρχος δεν θίγεται από τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς ή μήπως κατανοεί την σκοπιμότητά τους και άρα συμφωνεί με την χρήση τους;

Αυτά προς το παρόν. Και για να μην κατηγορηθούμε ότι πετάμε τη μπάλα στην κερκίδα παραθέτουμε όλο το σχετικό απόσπασμα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα προς την Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο και ενόχλησε τον κ. Δήμαρχο.
«…Να τα δώσουμε όλα ώστε ένα μεγάλο συμπαραταγμένο κίνημα ελευθερίας, δημοκρατίας και αντίστασης σε κάθε περιφέρεια, κάθε δήμο και κάθε γωνιά της χώρας να σαρώσει τους φθαρμένους βλαχοδήμαρχους της συμμαχίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Να αντιτάξουμε στην ιδιοτέλεια, στο ψέμα, στους εκβιασμούς, στους παραγοντισμούς μια άλλη λογική, μια άλλη ηθική, μια άλλη αισθητική για την τοπική αυτοδιοίκηση και τη δημοκρατία που αγκαλιάζει και υπολογίζει όλους τους πολίτες και τον καθένα ξεχωριστά.»
Δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε.
Είναι πια φανερό: ο Δήμος Άργους – Μυκηνών χρειάζεται Δήμαρχο και η Ελλάδα κυβέρνηση.


Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ
Δήμου Άργους Μυκηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  Αντώνης Ρουπακιώτης  /   Θα είχαμε τελειώσει νωρίτερα με τη Χρυσή Αυγή αν ο Σαμαράς δεν μας σταμάταγε ΠΟΛΙΤΙΚΗ     3’ 12.10.20  11:15     ...