Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Βόρεια είσοδος Άργους


Εδώ και 3 μήνες οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Άργους βιώνουν στις καθημερινές τους μετακινήσεις μια απαράδεκτη κατάσταση. Στα πλαίσια ενός έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχει ξηλωθεί από τον εργολάβο το οδόστρωμα της Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Άργους, σε μήκος μερικών εκατοντάδων μέτρων, στο ύψος της Δ.Ε.Η. και λίγο πριν την Βόρεια είσοδο της πόλης του Άργους.
Έκτοτε καμία άλλη εργασία δεν πραγματοποιείται στα πλαίσια της συγκεκριμένης εργολαβίας. Προφανώς για κάποιους λόγους έχει γίνει διακοπή εργασιών. Έτσι όμως το χωμάτινο πλέον οδόστρωμα έχει καταστραφεί πλήρως και έχει γεμίσει λακκούβες αφού ούτε καν συντηρείται, με αποτέλεσμα να τίθονται καθημερινά σε κίνδυνο τόσο τα οχήματα όσο και η ασφάλεια οδηγών, επιβατών και πεζών.

Δεν θα αναρωτηθούμε προς το παρών για ποιόν λόγο σταμάτησαν οι εργασίες. Προφανώς οι λόγοι θα έχουν να κάνουν είτε με λάθος μελέτη, είτε με λάθος σχεδιασμό και συντονισμό, είτε με έλλειψη κονδυλίων, είτε και με τους τρεις παραπάνω λόγους.

Εμείς θα θέλαμε να θέσουμε ένα απλό ερώτημα προς τους υπεύθυνους της Περιφέρειας. Είναι τόση η ανεπάρκεια, η ανευθυνότητα και η ασυνειδησία τους ώστε να παίζουν με τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών, ή απλά μας δίνουν μια απτή εικόνα της Ελλάδας που ετοιμάζουν για εμάς και τα παιδιά μας;

Ότι από τα δύο και αν είναι η απάντηση τους ενημερώνουμε ότι δεν γίνεται αποδεκτή.

Καλούμε τους υπεύθυνους άμεσα (σήμερα κιόλας) να προβούν είτε στη συνέχιση και ολοκλήρωση των εργασιών με ταυτόχρονη σωστή συντήρηση του μέχρι τότε οδοστρώματος, είτε αν αυτό δεν μπορεί να συμβεί στην άμεση αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα.

Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε αυτονόητο ότι θα αναζητηθούν και θα καταλογιστούν οι ευθύνες για την έως σήμερα δημιουργηθείσα άθλια κατάσταση.




Άργος 21/5/2013




Η Τ.Ο. Άργους – Μυκηνών

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ.

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους κάποιος μίλησε για αυτό το χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όταν βάζεις ένα θέμα και το αναδυκνυεις σωστά τότε θα έχει αποτελέσματα, όπως είχατε στο Άργος που πιέσατε τον αντιπεριφερειάρχη να πάρει θέση και να τρέξει Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  Αντώνης Ρουπακιώτης  /   Θα είχαμε τελειώσει νωρίτερα με τη Χρυσή Αυγή αν ο Σαμαράς δεν μας σταμάταγε ΠΟΛΙΤΙΚΗ     3’ 12.10.20  11:15     ...