Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την ΕΛΜΕ Αργολίδας

Το παρακάτω κάλεσμα εστάλη από την ΕΛΜΕ Αργολίδας.
Η κυβέρνηση με το αυταρχικό μέτρο της επιστράτευσης των εκπαιδευτικών ποινικοποίησε το δικαίωμα στην απεργία. Επικαλείται δήθεν την ευαισθησία της απέναντι στους δοκιμαζόμενους και διαγωνιζόμενους μαθητές μας όταν εμείς οι εκπαιδευτικοί αγωνιζόμαστε για ένα δημόσιο σχολείο για όλα τα παιδιά. Είναι η ίδια η κυβέρνηση που πολλαπλασιάζει τους φραγμούς στη μόρφωση των παιδιών μας .
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας σας καλεί όλους (γονείς, μαθητές, εργαζόμενους, άνεργους, φορείς, συλλογικότητες) την  Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 και ώρα 19:00 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο ενάντια στην επιστράτευση. 
Αν δεν αντιδράσουμε τώρα δε θα υπάρχει δημόσιο σχολείο στο μέλλον. Για να απαντήσουμε στην τρομοκρατία και τον αυταρχισμό Για να υπερασπιστούμε το δημόσιο σχολείο και τη μόρφωση για όλους.
Δ.Σ. ΕΛΜΕ Αργολίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από την εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων με ομιλητές τον Γ. Μπουρνούς και τον Κ. Ζαχαριάδη: Εξωτερική πολιτική στην εποχή των «πολεμοχαρών και επιπόλαιων»

https: 14/04/2018 Από την εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων με ομιλητές τον Γ. Μπουρνούς και τον Κ. Ζαχαριάδη: Εξωτερική πολιτική στην ...