Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ενάντια στην επιστράτευση!

Ανακοίνωση του Δικτύου Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Όλοι και όλες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΕΛΜΕ Αργολίδας  την  Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 στις 19:00 στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο



Σε μια ακόμη πολιτική αυταρχισμού με την πρωτοφανή απόφαση για προληπτική! επιστράτευση των καθηγητών προχώρησε η μνημονιακή συγκυβέρνηση Ν.Δ.- ΠΑ.ΣΟ.Κ.-.ΔΗ.ΜΑ.Ρ., μετά τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση, τους ναυτεργάτες και τους εργαζόμενους στα μέσα συγκοινωνίας σταθερής τροχιάς.
Κάθε αγώνας για διεκδίκηση των δικαιωμάτων θα ποινικοποιείται ως μέσο περιστολής ουσιαστικών δημοκρατικών ελευθεριών, καθώς η τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να «εφεύρει» άλλον τρόπο απέναντι στις κλιμακούμενες αντιδράσεις των εργαζομένων και ολόκληρου του λαού.
Οι κυβερνητικοί αυταρχικοί εκβιασμοί και οι τακτικές επιστράτευσης, με στόχο να καμφθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, θα βρουν απέναντί τους το «τείχος» των αγωνιστικών κινητοποιήσεων και της αλληλεγγύης μας.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, νέους και νέες σε αυτή τη συγκέντρωση-προσκλητήριο αγώνα για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην απεργία αλλά και συμπαράστασης στους εργαζόμενους που έχουν ήδη επιστρατευθεί  και στη βάση όσων ανακοίνωσε η ΟΛΜΕ με συμμετοχή των εκπροσώπων των Ομοσπονδιών ΠΝΟ, Σωματείων Εργαζομένων Λειτουργίας ΜΕΤΡΟ και Ηλεκτροδηγών ΜΕΤΡΟ.


ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  Αντώνης Ρουπακιώτης  /   Θα είχαμε τελειώσει νωρίτερα με τη Χρυσή Αυγή αν ο Σαμαράς δεν μας σταμάταγε ΠΟΛΙΤΙΚΗ     3’ 12.10.20  11:15     ...